Κατηγορία: Σεμινάρια

 

Στο Σεμινάριο Μαγειρικής, παρουσιάστηκε όλη η κληρονομιά των σπουδαίων συνταγών της ελληνικής αστικής κουζίνας, με την μοντέρνα δημιουργική ματιά του πολυβραβευμένου chef του ARTISANAL και καθηγητή Μαγειρικής του ΙΕΚ Praxis, Δημήτρη Δημητριάδη.

Παρουσιάστηκαν οι παρακάτω συνταγές:

  • Κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο αγκινάρας
  • Παστίτσιο με αφρό μπεσαμέλ
  • Αρνάκι με πουρέ ριγανάτης πατάτας και σάλτσα αμπελόφυλλο

#iekpraxis #PraxisGastronomyDays