Κατηγορία: Σεμινάρια

Στο Σεμινάριο Μαγειρικής, παρουσιάζεται όλη η κληρονομιά των σπουδαίων συνταγών της ελληνικής αστικής κουζίνας, με την μοντέρνα δημιουργική ματιά του πολυβραβευμένου chef του ARTISANAL και καθηγητή Μαγειρικής του ΙΕΚ Praxis, Δημήτρη Δημητριάδη (Χρυσός Σκούφος).

Θα παρουσιαστούν οι παρακάτω συνταγές:

  • Κριθαρότο μανιταριών με χώμα σελινόριζας
  • Κρέμα γραβιέρας
  • Ντολμαδάκια με θαλασσινά και αυγολέμονο γαρίδας
  • Σάλτσα Μανιτάρι Σαμπινιόν

Κλείστε Θέση: https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/monterna-elliniki-astiki-koyzina-praxisgastronomydays

#iekpraxis #PraxisGastronomyDays