Ένα πολύ ενδιαφέρον ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο για το Management του τμήματος Food & Beverage των ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές των τμημάτων ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ και ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ του ΙΕΚ PRAXIS.

Εκπαιδευτής θα είναι έμπειρος Διευθυντής τμήματος F&B και θα παρουσιαστούν τα εξής θέματα:

  • Σημασία τμήματος FOOD & BEVERAGE
  • Παρουσίαση εξόδων – εσόδων ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
  • Παρουσίαση εξόδων – εσόδων F&B Department ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ  
  • Εργαλεία & δείκτες που βοηθούν στο προϋπολογισμό ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ / F&B Department ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ