• Χτένια σωτέ,πουρές σελινόριζας, γλάσσο από ξινόμηλο και πετιμέζι, αφρός από κάρυ.
  • Λαυράκι μαριναρισμένο με πορτοκάλι, lime και αχινό.
  • Σκορπίνα αχνιστή στο ζωμό της με σαφράν, πουρές από λευκή γλυκοπατάτα και τσιγαριστά βλήτα.

 

Ο κορυφαίος chef Γκίκας ΞΕΝΑΚΗΣ (Restaurant ALERIA), με πολλά Βραβεία Ελληνικής Kουζίνας στο ενεργητικό του,

μας παρουσίασε στο  εξαιρετικό σεμινάριο για τα θαλασσινά a la carte

Στην πόλη των θαλασσινών, την Χαλκίδα, την  Τρίτη 16/5/2017

Κόστος σενιναρίου:50 €

Χαλκίδα - Λ.Χαϊνά 95 (κτίριο 2)  -  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.