Δημήτρης Δημητριάδης

Δημήτρης Δημητριάδης
Δημήτρης Δημητριάδης. Καθηγητής ΙΕΚ PRAXIS. Chef. Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου.Έχει διακριθεί με έπαινο από το Lions Club.
Executive Chef "ARTISANAL" Restaurant ( Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2021)

Δημήτρης Δημητριάδης

Executive Chef “ARTISANAL” Restaurant ( Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2021)

Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου στο Τμήμα Μαγειρικής, και μπήκε στο επάγγελμα το 1994.

Έχει εργαστεί ως chef σε εστιατόρια όπως το Νabucco στην Εκάλη, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Byblos-Porto Sani και το Sea You στη Μαρίνα της Σάνης, την Αμυμώνη στο ξενοδοχείο Nafplia Palaceκ.α., ενώ έχει κάνει μετεκπαίδευση πλάι στον Jacques Chibois (2 Michelin) και τον Alain Parodi (1 Michelin), καθώς και στο εστιατόριο Noma, καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2010.

Διετέλεσε chef στο εστιατόριο Cibus στην Αίγλη Ζαππείου, Βραβευμένο με Χρυσούς Σκούφους, ενώ σήμερα είναι chef στο Εστιατόριο ARTISANAL στην Κηφισιά (www.artisanal.gr), διοχετεύοντας στη μαγειρική του τα χρώματα και τις μυρωδιές της μεσογειακής κουζίνας, από την οποία και εμπνέεται, με δημιουργικό οίστρο και πρωτοτυπία. Έχει διακριθεί με έπαινο από το Lions Club και έχει διδάξει μαγειρική σε ΙΕΚ και Σχολές Μαγειρικής.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US