Είστε εδώ

High End Γαρνιτούρες A'la Carte: O κορυφαίος chef Παναγιώτης Γιακαλής (Χρυσός Σκούφος 2017, Executive Chef at The Margi Hotel), παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες για γαρνιτούρες, προσκλημένος στα Praxis Gastronomy Days, τα ανοιχτά σεμινάρια με κορυφαίους chefs στο ΙΕΚ PRAXIS

Video: 
Μαγειρική - Ζαχαροπλαστική - Αρτοποιία, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef), Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία